Cele mai populare intrebari

Ce este promovarea social media?

Social Media este cea mai rapida si cea mai eficienta metoda de a distribui informatii, promova produse si de a creste numarul de potentiali clienti.
Motivul pentru care SMM are o eficienta atat de mare este unul simplu – oamenilor le place sa socializeze.

Cand vorbim de Social Media, ne referim la retelele sociale precum Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Google+, Instagram sau blogul  companiei. 

2. Ce inseamna "cuvant cheie"?

Lansarea unei campanii de SEO fara o cercetare amanuntita a cuvintelor cheie relevante site-ului sau afacerii respective, este ca si cum ati lansa un produs nou fara o cercetare de piata.

Alegerea cuvintelor cheie pentru SEO reprezinta una dintre cele mai importante actiuni ale unei campanii de optimizare SEO.  Cuvintele cheie sunt practic motorul site-ului, pe de o parte, datorita impactului decisiv pe care il are stabilirea cuvintelor cheie in optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare iar, pe de alta parte, din cauza faptului ca cei mai multi specialisti SEO cat si antreprenori ignora sau nu acorda atentia cuvenita acestei activitati. Prin urmare cuvintele cheie sunt acele cuvinte care descriu afacerea ta, iar ele trebuie sa fie atent alese si combinate cu textul din site pentru a te putea bucura de un rezultat optim.

3. Colaborand cu voi, ma pot bucura de discount-uri?

In functie de numarul de pachete si servicii pe care le doriti si de nivelul pe care il are in acest moment afacerea dumneavoastra, vom aplica discount-uri sau promotii speciale. Interesul nostru este ca dumneavoastra sa fiti multumiti si sa va dezvoltati!

4. Ce beneficii am daca lucrez cu voi?

Suntem constienti ca numai in Romania exista peste 10.000 de firme care se ocupa cu marketingul online si webdesign-ul, avantajul este ca in acest moment campaniile noastre au adus firmele cu care lucram in primele 3 in industria in care activeaza, reusind sa producem din campaniile noastre profituri de peste 7 milioane de euro pentru clientii nostri, pe langa acest lucru, suntem singura firma din Romania care este partener Google si Facebook, ceea ce inseamna ca noi stim cu mult timp inainte cum va evolua piata.

5. Cum pot incepe?

Pentru a incepe colaborarea, trebuie sa ne trimiteti un email cu numele dumneavoastra, nr de telefon, si adresa site-ului, dupa ce analizam afacerea dumneavoastra si concurenta, vom dezvolta o strategie de piata prin care sa cresteti lunar numarul de clienti.

Audit Gratuit al Afacerii

Ai alte intrebari?

Toate “drumurile duc spre Roma” daca ai nevoie de informatii suplimentare te rugam sa ne trimiti un email sau sa ne contactezi la numerele de telefon afisate la Contact.

Analiza Website

Analizam structura site-ului dvs., arhitectura interna si alte elemente-cheie care sunt importante pentru a putea dezvolta o strategie corecta prin care sa aveti cele mai bune rezultate
Contact

SEO

Echipa noastra de consultanți are o vasta experiență în auditul legaturilor din site, a textelor si a cuvintelor cheie, asa ca suntem mereu gata pentru orice provocare indiferent de aface!
Contact

Start-up

Stim cat de important este inceputul unei afaceri, asa ca mereu ne asiguram ca serviciile furnizate sunt special gandite pentru nivelul actual al afacerii, avand in vedere viziunea antreprenorilor pe termen mediu si lung. Lucrand cu noi veti fi mereu siguri ca planul nostru este perfect pentru afacerea dvs.
Contact